Cont personal
Vine BEBE
 
Planificarea familiala inseamna capacitatea cuplului de a anticipa si de a avea numarul dorit de copii, la momentul ales. Acest lucru se poate indeplini prin folosirea metodelor contraceptive si prin tratamentul infertilitatii involuntare. Ghidul Parintilor incurajeaza planificarea familiala!
Domeniu rezervat fertilitatii cuplului este, deseori, extrem de delicat. El reprezinta, prin definitie, rodnicie, capacitate de a procrea - dar in alt sens - si raportul dintre numarul copiilor nascuti vii si numarul femeilor la vârsta de procreare. Pentru a afla totul despre acest domeniu, te sfatuim sa citesti articolele noastre!
Sarcina este o perioada deosebita din viata oricarei femei. Daca te informezi asupra perioadelor de sarcina si a diferitelor aspecte ce tin de dezvoltarea intrauterina, de tine, te vei simti mai bine si vei fi mai relaxata atunci cand vei naste. Ai grija de tine asa cum ai avea grija de copilul tau. Aici vei gasi o multime de informatii si raspunsuri despre sarcina.
Nasterea unui copil este un proces natural. Deoarece majoritatea viitoarelor mamici se sperie de aceasta etapa, ne-am propus sa urmarim toate stadiile ei, de la simptomele acesteia, pana la venirea copilului pe lume.
Aceasta perioada este foarte importanta atat in viata parintilor, cat si a copilului. Informatiile pe care le primeste si mesajele din lumea inconjuratoare se aseaza incet-incet. Procese de adaptare la noile conditii, experiente diverse... Energia pe care o consumi, atentia, grija fata de copil, grija fata de tine, viata alaturi de partener etc.

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro