Cont personal

Un candidat din cei 72.183 a fost eliminat de la proba orala de limba si literatura româna, în prima zi, pâna la ora 15.00

 
Similare
Pentru cei care urmează un ciclu lung de şcolarizare, intrarea la liceu constituie un...
 
Medicina modernă nu consideră virginitatea ca o contraindicaţie, pentru examenul...
 
Colegiul National Vocational "Nicolae Titulescu" din Slatina va gazdui, în perioada 6 - 12...
 
Astazi, 28 iunie, candidatii din sesiunea curenta care au participat la probele de evaluare a...
 
Actuala sesiune a examenului de Bacalaureat 2010 a continuat ieri cu proba de limba si...
 
Taguri: BAC    bacalaureat    examen    candidati 
În prima zi de examinare a competentelor lingvistice de comunicare orala în limba si literatura româna (proba A) din cadrul examenului national de bacalaureat 2013 s-au prezentat, pâna la ora 15.00, 72.183 de absolventi de clasa a XII-a. 
Conform datelor furnizate pâna la aceeasi ora, dintre candidatii prezenti, unul a fost eliminat, deoarece avea asupra sa un telefon mobil. Metodologia examenului de bacalaureat precizeaza ca este strict interzis accesul candidatilor cu orice tip de lucrari - manuale, dictionare, notite, însemnari etc. -, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum si cu telefoane mobile sau cu orice alt mijloc electronic de calcul/comunicare. Nerespectarea dispozitiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de examen duce la eliminarea candidatului de catre presedintele comisiei de examen, indiferent daca materialele în cauza au fost folosite sau nu.

Proba de evaluare a competentelor de comunicare în limba româna se desfasoara în perioada 10 - 12 iunie.

Pentru sustinerea examenului national de bacalaureat, în sesiunea iunie - iulie 2013, s-au înscris 187.898 elevi, repartizati în 585 de centre de examen. 

PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro