Cont personal

Platforma de prezentare a ofertelor de educatie non-formala pentru saptamana "Scoala altfel"

 
Similare
Identitatea reprezintă conştiinţa imaginii de sine a individului, aşa cum este percepută...
 
Iubirea este unul dintre cele mai personale sentimente ale omului, fiecare având propriul...
 
În secolul 21 adolescenţii se confruntă cu situaţii poate mai dificile decât în orice...
 
Pentru cei care urmează un ciclu lung de şcolarizare, intrarea la liceu constituie un...
 
O importantă transformare cognitivă a adolescenţei este deprinderea relaţiilor sociale....
 
Taguri: scoala  elevi  parinti  scolar  cursuri  programa 
Ministerul Educatiei, Cercetrarii, Tineretului si Sportului a deschis o platfoma online de inregistrare a ofertelor organizatiilor non-guvernamentale din domeniul educatiei si ale Consiliului National al Elevilor (CNE), in cadrul Programului "Scoala altfel".
Utilizand www.scoalaaltfel.edu.ro, elevii, parintii si cadrele didactice pot fi la curent atat cu cu ofertele educationale ale ONG-urilor care activeaza in judetul lor, cat si cu cele ale CNE, in asa fel incat sa aiba posibilitatea de a alege o gama cat mai variata de activitati non-formale pentru saptamana "Scoala altfel".
Initiativa vine ca urmare a intalnirii dintre Secretarul de stat pentru invatamantul preuniversitar, Oana Badea, cu organizatiile non-guvernamentale care activeaza in domeniul educatiei non-formale si cu Biroul executiv al Consiliului National al Elevilor, din data de 3 februarie 2012. In cadrul discutiilor, reprezentantii organizatiilor au salutat includerea, in calendarul structurii anului scolar 2011- 2012, a unei saptamani de educatie non-formala. Atat membrii Consiliului National al Elevilor, cat si reprezentantii ONG-urilor si-au manifestat interesul pentru existenta unei cat mai variate oferte pentru unitatile de invatamant, care sa aduca in programul acestora elementul  de educatie non-formala.
Platforma www.scoalaaltfel.edu.ro aduna, pana in acest moment, ofertele a peste 100 de organizatii non-guvernamentale din toata tara. Nu in ultimul rand, aici se regasesc propunerile de proiecte ale membrilor Consiliului National al Elevilor. Precizam ca ONG-urile care doresc, se pot inscrie in continuare, pana la data de 24 februarie 2012, ora 10.00. Decizia cu privire la demararea si modul de implementare a proiectelor la nivel local apartin ONG-urilor si conducerilor unitatilor de invatamant. 

www.edu.ro
PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro