Cont personal

Ofera-i copilului tau o experienta de neuitat in vacanta de vara!


 
Similare
Sportul reprezintă una dintre cele mai bune şcoli ale vieţii în care învăţăm să ne...
 
Tensiunea arteriala reprezinta presiunea cu care sangele circula prin vasele de sange. Valorile...
 
Orice parinte stie ca nu e deloc usor sa-i inveti pe copii bunele maniere. Dar cu siguranta...
 
La nastere, mintea unui copil este ca o carte nescrisa, cu pagini albe. Peste 20 de ani va fi...
 
Pentru copii, vestimentatia reprezinta o modalitate excelenta de a-si exprima personalitatea,...
 
Taguri: tabara  copii  oferte  vacanta  vacanta 
Site-ul de oferte speciale www.InZonaTa.ro si actrita Daniela Nane  s-au gandit la o modalitate placuta si educativa in care copilul tau isi poate petrece  vacanta de vara. In taberele organizate de Daniela Nane copiii vor gasi un mediu non-competitiv, dar axat pe dezvoltarea personala, sustinut de indrumatori profesionisti, ce le vor da sansa sa-si exprime creativitatea. 

Parintii pot alege pentru copiii lor participarea la oricare dintre taberele sustinute la Predeal (http://www.inzonata.ro/oferta/506-Tabara-de-copii-Artistii-Cercetasi-cu-Daniela-Nane), Zarnesti (http://www.inzonata.ro/oferta/507-Daniela-Nane-organizeaza-Tabara-Creativitate-prin-arta), Salina de la Praid (http://www.inzonata.ro/oferta/508-In-tabara-la-Salina-cu-Daniela-Nane) sau la Venus (http://www.inzonata.ro/oferta/510-Tabara-de-pregatire-artistica-la-Venus-cu-Daniela-Nane)  In pretul taberelor sunt incluse intre 6-10 zile de cazare, transport , 3 mese pe zi, gustari, apa, fructe, drumetii si cursuri de actorie. Cursurile cuprind exercitii de dezvoltare a atentiei, a simtului de observatie, jocuri de coordonare a miscarii, de concentrare, de memorizare si dezvoltare a memoriei, de stimulare a imaginatiei, tehnici de respiratie si de vorbire, improvizatie, miscare scenica, pantomima, analiza gestuala si studiu pe baza textului. 

La 33 de ani, Daniela Nane este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania. Are o cariera de succes, dar se implica si in formarea generatiei viitoare: "Imi propun sa-i incurajez pe copii sa aiba intotdeauna incredere ca pot avea succes, sa-i indemn sa-si centreze eforturile pentru a se dezvolta cat mai mult, pentru ca toti sunt copii minunati, cu un potential care trebuie descoperit si antrenat."

Site-ul InZonaTa are ca principal scop promovarea ofertelor speciale, reducerilor si promotiilor, astfel incat membrii nostri sa gaseasca ofertele pentru serviciile si produsele care ii intereseaza, din zona in care locuiesc sau muncesc. Cand isi creeaza cont, utilizatorii selecteaza domeniile de interes si zonele din care doresc sa primeasca oferte speciale, urmand ca apoi noi sa le trimitem newsletter doar cu ofertele care ar reprezenta interes pentru ei.

Pe www.InZonaTa.ro parintii pot selecta domeniul "LUMEA COPIILOR", urmand sa primeasca de la InZonaTa doar newslettere cu oferte pentru copii. Astfel, economisiti timp cand va verificati casuta de e-mail si puteti afla rapid cand apare o oferta avantajoasa pentru familia dumneavoastra.

PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro