Cont personal

Lansarea proiectului "Instruirea în Societatea Cunoasterii"

 
Similare
Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului în parteneriat cu SIVECO...
 
Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Petru Funeriu, a participat...
 
Taguri: cunoasterii  instruirea  societatea  proiectului  lansarea 
Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului în parteneriat cu SIVECO România,  anunta lansarea Proiectului "Instruirea în Societatea Cunoasterii". Proiectul "Instruirea în societatea cunoasterii" urmareste dezvoltarea capitalului uman din învatamântul preuniversitar, cresterea competitivitatii cadrelor didactice si eficientizarea sistemului educational din România. În cadrul proiectului ce se va desfasura pâna în luna octombrie 2011, vor fi instruiti 3.000 de profesori formatori, la nivelul întregii tari. Profesorii care vor participa la acest program vor obtine la finalul instruirii un certificat care atesta statutul de formator. Proiectul "Instruirea în Societatea Cunoasterii" este co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane.

Obiectivul proiectului "Instruirea în Societatea Cunoasterii" este de a-i încuraja pe profesori sa îsi dezvolte competentele profesionale si de a oferi solutii de optimizare a procesului didactic, prin prezentarea celor mai noi modalitati de introducere si utilizare a solutiilor TIC în educatie.

Proiectul promoveaza integrarea noilor tehnologii în educatie si urmareste adaptarea sistemului de învatamânt românesc la noile cerinte si provocari impuse de construirea societatii cunoasterii, contribuind în mod real la implementarea Strategiei Europene de ocupare a fortei de munca.

De asemenea, proiectul promoveaza integrarea noilor tehnologii în educatie si urmareste adaptarea sistemului de învatamânt românesc la noile cerinte si provocari impuse de construirea societatii cunoasterii, contribuind în mod real la implementarea Strategiei Europene de ocupare a fortei de munca.

www.edu.ro

Comentarii
Nu exista niciun comentariu adaugat inca.
Fii tu primul care comenteaza acest articol.
PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro