Cont personal

InZonaTa si Kids Party by NoSurprises va asteapta la BabyBoom Show 2011!


 
Similare
Sportul reprezintă una dintre cele mai bune şcoli ale vieţii în care învăţăm să ne...
 
Tensiunea arteriala reprezinta presiunea cu care sangele circula prin vasele de sange. Valorile...
 
Orice parinte stie ca nu e deloc usor sa-i inveti pe copii bunele maniere. Dar cu siguranta...
 
La nastere, mintea unui copil este ca o carte nescrisa, cu pagini albe. Peste 20 de ani va fi...
 
Pentru copii, vestimentatia reprezinta o modalitate excelenta de a-si exprima personalitatea,...
 
Taguri: petreceri  surprize  nunti  copii 
Daca esti parinte, sigur in acest weekend ti-ai notat in agenda participarea la festivalul BabyBoom! In perioada 3-6 noiembrie mamicile si taticii pasesc intr-o lume creata special pentru nevoile lor si ale copiilor. In plus, partenerii Baby Boom v-au pregatit o serie de surprize! Agentia "Kids Party by No surprises" si site-ul de oferte speciale www.InZonaTa.ro (fostul PretScurtari.ro) vor organiza vineri, 4 noiembrie, ora 14.00 "Concursul de dans pentru copii." Concursul pentru micutii amatori se va desfasura pe ringul de dans, amenajat special in cadrul targului. Cel mai aplaudat dintre participanti va castiga o petrecere pentru un grup de 10 copii! Premiul oferit de  Kids Party by NoSurprises si InZonaTa contine: decor tematic, tort, animator, invitatii pentru petrecere.

Kids Party by NoSurprises este parte a agentiei de organizare de evenimente NoSurprises, specializata pe organizarea de nunti, petreceri pentru copii si evenimente corporate.
InZonaTa are ca principal scop promovarea ofertelor speciale, reducerilor si promotiilor, astfel incat vizitatorii sa gaseasca ofertele pentru serviciile si produsele care ii intereseaza, din zona in care locuiesc sau muncesc. Lansat in urma cu un an de zile sub numele PretScurtari.ro, InZonaTa reprezinta primul proiect de Opt-In Geo Targeted Marketing din Romania cu baza de date bine structurata pe domenii de interes, sex, varsta, oras, adresa fizica si numar de telefon.
La BabyBoom InZonaTa va prezenta cateva dintre ofertele speciale pentru copii active in aceasta perioada pe site, precum abonamentele pentru cursuri de pictura, actorie sau balet la Studio Galapagos sau oferta speciala pentru organizarea de petreceri pentru copii de la Kids Party by NoSurprises.
Mai multe detalii, oferte si surprize gasiti pe:


PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro