Cont personal

InZonaTa invita parintii la piese de teatru pentru copii!


 
Similare
Identitatea reprezintă conştiinţa imaginii de sine a individului, aşa cum este percepută...
 
Iubirea este unul dintre cele mai personale sentimente ale omului, fiecare având propriul...
 
În secolul 21 adolescenţii se confruntă cu situaţii poate mai dificile decât în orice...
 
O importantă transformare cognitivă a adolescenţei este deprinderea relaţiilor sociale....
 
Comunicarea nu se instaurează dintr-o dată! Este un proces lung şi dificil în care toţi...
 
Taguri: teatru  copii  parinti 
InZonaTa va invita la o calatorie prin lumea fascinanta a pieselor de teatru pentru copii. Ii invitam pe parinti sau pe fratii si surorile mai mari sa-si aduca aminte de povestile si desenele animate preferate, participand la concursurile InZonaTa. Accesati urmatoarele link-uri si faceti-le o bucurie celor mici!
http://www.inzonata.ro/concurs/75-teatrucopii
http://www.inzonata.ro/concurs/76-teatrucopii

www.InZonaTa.ro ofera un numar de 12 bilete la piesele de teatru  "Frumoasa si bestia", "DANILA PREPELEAC" si "FATA BABEI SI FATA MOSNEAGULUI", spectacole care fac parte din programul Festivalului International al Teatrului de Animatie "BUCURII PENTRU COPII. SPECTACOLE DE COLECTIE".  Festivalul este organizat de Teatrul de Animatie TANDARICA, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, in  perioada 24 noiembrie - 4 decembrie 2011.
InZonaTa are ca principal scop promovarea ofertelor speciale, reducerilor si promotiilor, astfel incat membrii nostri sa gaseasca ofertele pentru serviciile si produsele care ii intereseaza, din zona in care locuiesc sau muncesc. Cand isi creeaza cont, utilizatorii selecteaza domeniile de interes si zonele din care doresc sa primeasca oferte speciale, urmand ca apoi noi sa le trimitem newsletter doar cu ofertele care ar reprezenta interes pentru ei.

Parintii pot selecta domeniul "LUMEA COPIILOR", urmand sa primeasca de la InZonaTa doar newslettere cu oferte pentru copii. Astfel, economisiti timp cand va verificati casuta de e-mail si puteti afla rapid cand apare o oferta avantajoasa pentru dumneavoastra. Momentan puteti gasi pe site cursuri pentru pictura, balet sau teatru de copii si reduceri la petrecerile organizate de Kids Party by NoSurprises!

PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro