Cont personal

Investeste in dezvoltarea personala a copilului tau cu Studio Galapagos si InZonaTa!


 
Similare
Sportul reprezintă una dintre cele mai bune şcoli ale vieţii în care învăţăm să ne...
 
Tensiunea arteriala reprezinta presiunea cu care sangele circula prin vasele de sange. Valorile...
 
Orice parinte stie ca nu e deloc usor sa-i inveti pe copii bunele maniere. Dar cu siguranta...
 
La nastere, mintea unui copil este ca o carte nescrisa, cu pagini albe. Peste 20 de ani va fi...
 
Pentru copii, vestimentatia reprezinta o modalitate excelenta de a-si exprima personalitatea,...
 
Taguri: copii  curs  actorie 
Site-ul de oferte speciale InZonaTa si centrul de educatie artistica Studio Galapagos va invita sa investiti in dezvoltarea personala a copilului dumneavoastra, acum un la pret special! Puteti alege sa va inscrieti copilul la unul dintre cursurile de pictura, balet sau actorie, organizate de Studio Galapagos, iar daca le cumparati direct de pe www.InZonaTa.ro, beneficiati de o reducere de aproximativ 20%. Cu 80 lei/luna va puteti trimite copilul la un curs de pictura de doua ori pe saptamana, timp de doua luni. Sau ii puteti oferi sansa sa-si dezvolte aptitudinile artistice, participand  la un curs de balet pentru copii format din 8 sedinte. 

Cu oferta speciala InZonaTa va puteti inscrie copilul la cursul de actorie pentru copii cu 180lei/luna in loc de 230lei! La acest curs copiii vor pune in scena cateva momente din povestile preferate (Scufita Rosie, Alba ca Zapada, Motanul incaltat, Vrajitorul din Oz, Pinocchio etc.), cu scopul intelegerii si asumarii personajelor, ca parte a procesului de dezvoltare a aptitudinilor.
Studio Galapagos este un centru de educatie artistica, oferind cursuri pentru copii si adulti in domeniile: actorie, balet (alaturi de alte tipuri de dans), pictura, vorbire si dictie.
InZonaTa are ca principal scop promovarea ofertelor speciale, reducerilor si promotiilor, astfel incat vizitatorii sa gaseasca ofertele pentru serviciile si produsele care ii intereseaza, din zona in care locuiesc sau muncesc. Lansat in urma cu un an de zile sub numele PretScurtari.ro, InZonaTa reprezinta primul proiect de Opt-In Geo Targeted Marketing din Romania cu baza de date bine structurata pe domenii de interes, sex, varsta, oras, adresa fizica si numar de telefon.


PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro