Cont personal

Cadouri pentru cei mici, la pret redus, de la InZonaTa si Editura Curtea Veche!


 
Similare
Cititul este o abilitate importanta pe care toti parintii ar trebui sa o cultive copiilor...
 
De cand cu tehnologia si internetul copii parca au uitat sa mai citeasca sau sa mai treaca pe...
 
Cu toate ca in zilele noastre majoritatea copiilor prefera sa foloseasca calculatorul pentru...
 
Părinţii ajută copilul preşcolar să citescă, oferindu-i în primul rând exempul lor...
 
O întrebare frecventa a parintilor este când ar trebui sa-i dea celui mic prima lui carte....
 
Taguri: carti  poveste  carte 
Vine Mos Nicolae! Vine Mos Craciun! Nu stii ce cadou sa ii faci copilului tau cu ocazia sarbatorilor de iarna? Editura Curtea Veche si InZonaTa.ro iti propun cartile din colectia pentru copii, acum la un pret special!  Intra in magica si fascinata lume medievala, alaturi de copilul tau, cu ajutorul colectiei Derek Farmer & David Stewart de la editura Curtea Veche! Cu oferta InZonaTa platesti doar 25 lei in loc de 40 lei pentru cartea "Cavalerul-Gata de lupta" sau "Castelul-Cronicile asediului"! Sau invata-ti copilul sa deseneze animale si dinozauri, sirene si printese, camioane, tractoare si multe altele. 

Cu oferta InZonaTa platesti doar 12 lei in loc de 20 lei pentru cartea "Deseneaza frumos lumea din jur" de la editura Curtea Veche!

1. "Castelul - Cronicile Asediului"  - asediul asupra Castelului Gaillard din Franta, purtat in anul 1203, este unul dintre cele mai fascinante momente ale Evului Mediu. O lectie de curaj, loialitate, demnitate si, nu in ultimul rand, o istorie palpitanta despre invingatori si invinsi. Viata la castel atat in timp de pace, cat si sub asediu este o fresca autentica a tot ceea ce inseamna emotie umana veritabila. Plecand de la date istorice reale, aceasta carte va oferi copilului tau o poveste pe care o va trai la intensitate maxima
Cumpara cartea aici.

2. "Cavalerul - Gata de lupta" reprezinta o fascinanta incursiune in viata cavalerilor din Evul Mediu - de la turniruri la asediul unei cetati, de la cum se imbraca armura pana la blazoanele de pe scuturi. Sa nu uitam de armurieri, menestreli sau cruciade! Insa nimic nu este mai captivant ca instructia unui viitor cavaler.
Cumpara cartea aici.

3. Cartea "Deseneaza frumos lumea din jur" de la editura Curtea Veche este o sursa de inspiratie si de idei pentru oricine isi doreste sa-si invete copilul sa deseneze frumos. 
Cumpara cartea aici.

In plus, poti cumpara orice oferta InZonaTa intre 1 si 7 Decembrie si intri automat in tragerea la sorti pentru o invitatie dubla la spectacolul "Calatorie in lumea operetei" ce va avea loc vineri, 9 decembrie, ora 19:00, la Opera Nationala Bucuresti. 


www.curteaveche.ro si www.inzonata.ro va ureaza Sarbatori Fericite!

PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro