Cont personal

6 seminarii online gratuite dedicate parintilor in cadrul campaniei - Copilul tau e Domnul Goe?

 
Similare
Pe vremuri oamenii isi pierdeau dintii de tineri, dantura se ingalbenea si se inegrea si...
 
Computerele, jocurile video si internetul sunt, fie ca vrem, fie ca nu vrem, parte din viata...
 
Astazi, cand in toate casele exista un computer conectat la internet, accesul la materiale...
 
Pentru a avea o dezvoltare sanatoasa copii au nevoie de o alimentatie corecta. In afara celor...
 
Cu toate ca in zilele noastre majoritatea copiilor prefera sa foloseasca calculatorul pentru...
 
Taguri: domnul  gratuite  copilul  online  seminarii 
Centrul Educational pentru Copii si Parinti Iulia Pantazi ofera 6 seminarii online gratuite pentru parintii care se confrunta cu mici "domnul Goe". Campania "Copilul tau e Domnul Goe?" marcheaza lansarea Centrului si cuprinde si un concurs special in care acestia castiga 5 burse la Clasa Einstein si 5 workshop-uri parenting.
Degajat, domnul Goe din celebra schita spune: "De curand ai mei s-au hotarat sa-mi dea o lectie si au luat legatura cu o urata, o supernanny care cica se va ocupa de educatia mea. O cheama Iulia Pantazi si mai comploteaza cu alti cativa urati, partenerii ei, care vor si ei sa-si incerce norocul. Parol si alta nu, sa mor de ras ca nu au nicio sansa!"

In fiecare marti seara de la ora 19.00 (inceapand de astazi) se vor tine seminarii online gratuite in care mamicile si taticii interesati pot intra in legatura cu specialistii Centrului si pot pune intrebari pentru a afla solutiile de care au nevoie.

Astazi - 22 februarie 2011,  se va vorbi despre "La culcare cu Domnul Goe" - cum sa il culci in 5 minute! Pentru cei interesati va rugam trimiteti-ne cererea pe adresa de email contact@centru-iuliapantazi.info

Orice parinte cu un copil ce i se aseamana, cu varsta intre 3 ani si 8 ani, poate participa la concursul campaniei si sa trimita pe email un Belet informativ cu ultima senzatie a odraslei sale. Biletele isi vor gasi locul pe pagina de Facebook - "Copilul Goe". Cele 5 povesti care vor primi cele mai multe comentarii si like-uri pe pagina Facebook "Copilul Goe" vor primi cate o bursa de o luna de zile la Clasa Einstein si un workshop de parenting, toate gratuite.
PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro