Cont personal

1, 2, 3 START!

 
Similare
Sportul reprezintă una dintre cele mai bune şcoli ale vieţii în care învăţăm să ne...
 
Tensiunea arteriala reprezinta presiunea cu care sangele circula prin vasele de sange. Valorile...
 
Orice parinte stie ca nu e deloc usor sa-i inveti pe copii bunele maniere. Dar cu siguranta...
 
La nastere, mintea unui copil este ca o carte nescrisa, cu pagini albe. Peste 20 de ani va fi...
 
Pentru copii, vestimentatia reprezinta o modalitate excelenta de a-si exprima personalitatea,...
 
Taguri: start  copii  demonstratii  vara  targul 

Incepand de vineri, 6 mai si pana duminica, 8 mai 2011, "Gaseste ce ti se potriveste"  la TARGUL OFERTELOR EXTRASCOLARE, editia a III a, de la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

Vom promova  activitatile extrascolare si modalitatile de petrecere a timpului  liber de calitate. Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii se vor intalni cu reprezentantii  diverselor cluburi sau companii de profil (scoli de dans, de canto si actorie, cluburi sportive, centre de limbi straine, tabere)
In premiera  li se ofera copiilor si parintilor din Romania posibilitatea de a alege dintre ofertele internationale ale scolilor de vara, in cadrul International Summer School Fair.
Targul va fi insotit  de evenimente conexe: Profesorul Trasnit va face demonstratii stiintifice in fiecare zi, copiii vor lua pe loc lectii de florigami, pictura pe sticla si ceramica, vor invata sa confectioneze bijuterii, vor escalada panoul amplasat in fata Palatului Copiilor etc.
Campioni si antrenori sportivi de renume  le vor testa copiilor abilitatile pentru a descoperi ce activitati fizice li se potrivesc.
La dispozitia parintilor  va fi pus un centru de consiliere, condus de specialisti, pentru a-i ajuta in alegerea activitatilor adecvate pentru nevoile fiecarui copil.
Cel putin 1.000 de copii talentati de la cluburile participante vor sustine spectacole de muzica si dans, demonstratii de karate, vernisaje.
Pe parcursul evenimentului se vor organiza tombole si concursuri cu  premii.

Trusa pentru parinti

 

 

 

PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro