Cont personal

Tort pentru aniversarea sotului


 
Similare
A sosit si momentul asteptat al vacantei, al sarbatorilor si... al rasfaturilor culinare....
 
Aniversarea copilului este un eveniment extrem de important in viata nazdravanului...
 
  Se apropie ziua sotului tau si vrei sa-i organizezi o petrecere pe...
 
Taguri: tort  cofetarie  aniversare 
 
Se apropie ziua sotului tau si vrei sa-i organizezi o petrecere pe cinste, impreuna cu toti colegii de serviciu si cu prietenii vostri. Daca aperitivele si bauturile sunt deja pe lista, trebuie sa stabilesti cum va fi vedeta petrecerii si anume tortul aniversar. Desi barbatii adora dulciurile, parca nu ar merge un tort simplu, facut de tine, in casa, mai ales ca vor fi atatia invitati de soi. Una dintre solutiile cele mai la indemana este sa comanzi un tort special pentru aniversare, in forma de "ceva" care sa fie si reprezentativ, dar sa-l si uimeasca cu adevarat. 

In general, maestrii cofetari pot face minuni in privinta torturilor. Nu trebuie decat sa alegi designul si compozitia tortului pentru anivesare. In privinta compozitiei, poti avea preferinte, insa majoritatea cofetariilor au propriile retete pentru compozitii, din care poti alege. In privinta aspectului, poti sa faci un print dupa un desen si sa-l duci la o cofetarie renumita. Dar, ce design sa aleg?
In acest caz, trebuie sa tii cont de preferintele sotului tau, de hobby-urile lui, de gusturile si personalitatea lui.

Un impatimit al tenisului de camp sigur va fi uimit de un tort sub forma de racheta. Daca sotul tau iubeste animalele, poate fi o idee buna sa alegi animalul preferat si sa te consulti cu un cofetar. Stiu ca suna ciudat, dar se pot pregati torturi aniversare sub forma de porumbei, de caini sau de pisici. 

In cazul in care stai in casa cu un muzician, instrumentul lui preferat trebuie sa se regaseasca si in forma tortului. Un pian, o chitara sau un violoncel ... totul ca jumatatea ta sa fie surprinsa si fericita.
Pentru un sot mai aventuros si mai nonconformist, un tort cu o forma abstracta il poate face sa ramana uimit. Sa nu mai vorbim de invitatii care sigur vor fi incantati. 
In cazul in care sotul tau este un romantic incurabil, poti opta pentru un tort simplu, cu imaginea voastra in prim plan. Pentru astfel de cazuri, si un tort in forma de inima, cu un mesaj de dragoste, poate avea mare succes.

Daca esti din Bucuresti, poti alege sa mergi la una sau doua cofetarii, care sunt mai aproape, iar, daca esti din afara Bucurestiului, sau a altui oras mare, poti incerca sa vezi oferta de torturi pe care o au cofetariile in mediul online.

Nu uita ca, inainte de a stabili exact designul, dimensiunea si tortului aniversar, trebuie sa tii cont de numarul de persoane care vor fi invitate si de parerea cofetarului. Trebuie sa fii sigura ca tortul tau poate fi realizat in timp util, poate fi livrat atunci cand trebuie si ca va ajunge la toti invitatii. 
PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro