Cont personal

Petrecerile tematice – o bucurie pentru copii!

autor: Echipa GP

 
Similare
Bulimia nervoasa este o afectiune psihiatrica caracterizata de episoade recurente de ingestie...
 
Sportul reprezintă una dintre cele mai bune şcoli ale vieţii în care învăţăm să ne...
 
Poate ca acum 20 ani era mult mai greu sa gasim o jucarie care sa stimuleze creativitatea...
 
Pe vremuri oamenii isi pierdeau dintii de tineri, dantura se ingalbenea si se inegrea si...
 
Tensiunea arteriala reprezinta presiunea cu care sangele circula prin vasele de sange. Valorile...
 
Taguri: copii    petreceri  copii    aniversarea  copilului    copil 
Aniversarea copilului este un eveniment extrem de important in viata nazdravanului dumneavoastra si fiecare noua petrecere este asteptata cu sufletul la gura. Si, cum bucuria  fiecarui parinte este aceea de a indeplini dorintele copilului, este bine sa va pregatiti din timp cu idei originale si o organizare fara gres. Descoperiti cateva idei originale pentru o aniversare de neuitat.

Teme pentru o petrecere reusita

Un carnaval in miniatura

Petrecerile tematice sunt intotdeauna pe placul copiilor. Pentru ei, este o ocazie excelenta de a se juca, de a se distra intr-o atmosfera noua, magica, unde orice devine posibil. Ideile cele mai obisnuite au ca punct de pornire eroii favoriti ai copiilor: printesele, zanele, cow-boy-ii si indienii etc. aceste mici scenete stimuleaza imaginatia si transporta copiii intr-o lume ireala, de vis. Deghizarile sunt de obicei parte integranta a acestui scenariu, dar nu uitati sa specificati pe invitatii ca participantii trebuie sa vina mascati. Puteti preciza clar care vor fi personajele implicate in poveste si deghizarile sau accesoriile necesare si, de asemenea, puteti pregati la randul dumneavoastra cate un cadou de bun-venit care sa se incadreze in tema: o palarie pentru baieti si  bagheta magica pentru fetite. Petrecerile de tip carnaval sunt potrivite mai ales pentru sezonul rece, cand copiii nu se pot juca in aer liber. Pentru a oferi un plus de farmec aniversarii, organizati o tombola sau un concurs pentru cel mai reusit costum, cea mai reusita masca etc., avand grija sa aveti cate un premiu pentru fiecare copil.
Alegerea temei poate varia in functie de varsta copiilor, de gusturile si preferintele lor, ca si de perioada anului. De exemplu, de Haloween puteti organiza o petrecere in ton cu sarbatoarea, iarna puteti realiza o petrecere cu tema "Craisa Zapezii" etc. 

Vanatoarea de comori

In jurul varstei de 12-14 ani, copiii sunt pasionati de jocurile de aventura. De aceea, o idee foarte buna ar fi organizarea unei vanatori de comori. Pentru adolescenti, puteti transforma putin profilul acestui joc, realizand un curs de orientare. 
Impartiti copiii in doua-trei grupuri, atribuindu-le o anumita culoare si solicitandu-le sa-si aleaga un nume. Realizati o harta a comorii, cu enigme si limbaj cifrat accesibil, si oferiti-le tuturor mijloace de a comunica intre ei (lasarea de bilete intr-un anumit loc, semne clare pentru ghicirea urmei etc.).

Pentru adolescenti

Adolescentii gusta altfel de distractii si, de aceea, trebuie sa le propuneti idei ceva mai aparte, mai apropiate de varsta lor.

Petrecere in pijama

O astfel de idee va avea un succes garantat in randul fetelor. Toata lumea se echipeaza in pijamale, asculta muzica preferata, discuta subiectele favorite, se machiaza etc. O astfel de petrecere incepe seara si se termina catre dimineata.

Bowling, patinoar, paint-ball

Activitatile pe care le puteti organiza sunt variate in functie de anotimp. Oriunde s-ar desfasura aniversarea, nu uitati ca trebuie sa aduceti acolo tortul, bauturile, vesela etc. Comentarii
Nu exista niciun comentariu adaugat inca.
Fii tu primul care comenteaza acest articol.
PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro