Cont personal

Activitati pentru copii pe varste

autor: Echipa GP

 
Similare
Bulimia nervoasa este o afectiune psihiatrica caracterizata de episoade recurente de ingestie...
 
Sportul reprezintă una dintre cele mai bune şcoli ale vieţii în care învăţăm să ne...
 
Poate ca acum 20 ani era mult mai greu sa gasim o jucarie care sa stimuleze creativitatea...
 
Pe vremuri oamenii isi pierdeau dintii de tineri, dantura se ingalbenea si se inegrea si...
 
Tensiunea arteriala reprezinta presiunea cu care sangele circula prin vasele de sange. Valorile...
 
Taguri: copil    copilul    sporturi  pentru  copii    cursuri    pictura    tabere 
Activitatile de vacanta pentru copii sunt variate si multiple. De la sporturi la ateliere de creativitate, la cursuri de teatru, la plimbari in aer liber, toate pot infrumuseta pozitiv vacanta unui copilas. Si daca vrei ca cel mic sa fie cu adevarat bucuros de activitatile sale de vacanta, trebuie sa tii cont si de varsta lui. Iata ce clasament am facut noi, pentru voi, de activitati de vacanta pe varste.

De la 3 ani

La 3 ani copilasul este foarte activ si foarte curios. Pentru a-si consuma pozitiv energia sunt recomandate cursurile de dansuri moderne, cursurile de pictura, de modelaj. Tot ceea ce inseamna dinamism, creativitate si socializare este perfect pentru un copil de 3 anisori. 

De la 4 ani

Incepand cu varsta de 4 ani, copilul poate fi un adevarat sportiv. Il poti da la gimnastica ritmica, la inot, la tenis de camp. Toate sunt activitati care il vor dezvolta armonios pe copil si care ii vor ocupa timpul util si placut. La fel de utile sunt si cursurile de pictura, de modelaj, de dezvoltare personale. 

De la 5 ani

Baschetul, fotbalul sau teatrul sunt activitati de vacanta foarte potrivite pentru un copil de 5 ani. Aflat la varsta socializarii, sporturile de echipa il vor invata pe copil sa socializeze, sa-si respecte semenii, sa lucreze in echipa. Cursurile de teatru il vor invata, de asemenea, sa-si exprime sentimentele.

De la 6 ani

La varsta de 6 ani copilul este foarte atras de tot ceea ce inseamna muzica, dans, sport. Lectiile de canto, cursurile de pian sau chitara, pictura, origami, baletul sau gimnastica sunt activitati ideale pentru un copil de 6 ani. De asemenea, la aceasta varsta sunt foarte utile si cursurile de limbi straine. 

De la 7 ani

Incepand cu varsta de 7 ani, parintii pot sa-si directioneze atentia catre cursurile de cultura generala, de creativitate. Exista o serie de cursuri pentru copii orientate pe dezvoltarea lor personala. Acest gen de cursuri se desfasoara prin intermediul jocurilor, copiii avand ocazia sa se descopere si sa inteleaga mai bine lumea inconjuratoare. 
De asemenea, varsta de 7 ani este potrivita si pentru taberele medievale, pentru taberele de dezvoltare personala sau pentru cursurile de cercetasi, de prin ajutor, de orientare in diferite situatii. 

Indiferent de ceea ce alegeti, nu uitati ca si copilul trebuie sa participe la decizia dvs. In fond, el este cel care trebuie sa participe la aceste cursuri.

Comentarii
Nu exista niciun comentariu adaugat inca.
Fii tu primul care comenteaza acest articol.
PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro