Cont personal

Tulburari sexuale masculine!

autor: Sexolog Delcea Cristian

 
Similare
Perioada pubertatii marcheaza primul pas in trecerea catre maturizare si integrare in...
 
Incepe la fete intre 16 si 18 ani, iar la baieti intre 17-18 ani. Sfarsitul adolescentei este...
 
Are loc la fete, in medie, intre 9 si 13 ani, iar la baieti intre 11 si 13 ani, perioada in...
 
Durerea de cap (cefaleea) nu-si are originea in creier, care este insensibil la durere, ci in...
 
Sincopa (lesinul) este o pierdere temporară a cunoştinţei şi a tonusului muscular....
 
Taguri: sexual  masculin  tulburari  cuplu  chestionar 
Unul din subiectele de discutie cele mai frecvente ale barbatilor sunt femeile. Cum sa le cucerim, cum sa le persuadam si cum sa le tinem aproape de noi. Din pacate, de cele mai multe ori, barbatii nu acorda suficienta atentie dinamicii lor sexuale.
Unii dintre ei nu citesc si nu vor sa cunoasca ce este o tulburare sexuala masculina. Altii ignora cauzele ce declanseaza si mentin o tulburare sexuala. De ce? Un raspuns posibil ar putea fi lipsa unei culturi a sexualitatii adaptative la noi în tara.

Un lucru este însa cert. Când partenera noastra experimenteaza o insatisfactie la nivel sexual si  întreaba ce se întâmpla, doar atunci, noi ca barbati, începem sa ne punem întrebari cu privire la problema noastra sexuala. De unde apare si ce înseamna ea? Exista vreun remediu?

Problemele sexuale pot fi de mai multe naturi.

  • Biologica (diabetul zaharat, probleme cardiovasculare sau de prostata infectata sau marita, etc.) sau una
  • Psihologica (teama de esec, un stil de viata sexuala disfunctional dezadaptativ, un comportament sexual nepotrivit si dobândit de-a lungul actelor sexuale, oboseala si certurile cu partenera, etc.). În aceste cazuri vorbim de o tulburare sexuala masculina.
Fie ca este vorba o tulburare de ejaculare precoce, de o problema de erectie sau de una din tabloul clinic al tulburarilor sexuale masculine, merita sa faci un efort sa te tratezi. În acest scop am pus la dispozitia ta cel mai reusit chestionar clinic-sexual masculin  care te ajuta sa-ti cunosti nivelul sexual adaptativ sau disfunctional dezadapativ. Merita sa afli cum stai cu statutul clinic sexual.

Lasa consumul de "pastile" contrafacute si toxice din sexshop-uri sau de pe Internet si apeleaza la specialistii nostri în medicina si psihologia sexuala.  Accepta sa completezi chestionarul  si vei afla pe loc cum stai cu dinamica sexuala. Te sprijinim cu cele mai avansate sfaturi clinice pentru ca tu sa fii bine informat într-un domeniu atât de intim si  sa fii apt sexual atunci când ai nevoie.      

Chestionarul de evaluare clinic-sexual (CECS) este un chestionar cu treizeci de întrebari care masoara teama de performanta, managementul comportamentului sexual asupra stimulilor sexuali si problema biologica ca factor de mentinere a tulburarii sexuale masculine. Acesta poate calcula un scor general al disfunctiei sexuale masculine precum si scoruri separate pentru anxietatea de performanta, managementul comportamental disfuntional dezadaptativ si problema medicala/biologica.

COMPLETEAZA ACUM CHESTIONARUL
 

PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro