Cont personal
Sfaturi de sarbatori
 
Recomandarea noastra
Nu mai crede in Mos Craciun?
Craciun

Nu mai crede in Mos Craciun? Cand ii povestiti celui mic ca Mos Craciun ii aduce cadourile pe care le gaseste sub brad, venind de departe, din tinuturi inghetate, cu sania trasa de reni alaturi de ajutoarele sale, spiridusii, nu va imaginati ca intr-o buna zi copilul va va declara ferm: "nu mai cred in Mosul!"... Ca parinte, va intrebati, desigur, ce-i de facut si cum trebuie sa procedati pe mai departe. De ce e bine sa creada in Mos Craciun Mos Craciun are toate trasaturile unui bunic bonom si blajin si astfel intruchipeaza o figura paternala, un simbol al traditiilor vechi, de cele mai multe ori pierdute in zilele [...]
Craciunul este una dintre cele mai frumoase sarbatori ale anului. Impodobirea bradului, Mos Craciun, bucatele traditionale sunt doar cateva dintre bucuriile acestei perioade din an. Pentru a petrece aceasta sarbatoare la superlativ, Ghidul-parintilor.ro iti ofera cele mai bune sfaturi.
Ouale rosii, iepurasii, pasca sau drobul reprezinta doar cateva simboluri ale Invierii Domnului. Pastele este una dintre cele mai frumoase si calduroase, spiritual vorbind, sarbatori ale anului. Specialistii nostri iti vor prezenta sfaturi utile pentru pregatirile pascale. Hristos a Inviat!

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro