Cont personal

Evenimentele continua pe strada BT


 
Similare
Sportul reprezintă una dintre cele mai bune şcoli ale vieţii în care învăţăm să ne...
 
Tensiunea arteriala reprezinta presiunea cu care sangele circula prin vasele de sange. Valorile...
 
Orice parinte stie ca nu e deloc usor sa-i inveti pe copii bunele maniere. Dar cu siguranta...
 
Computerele, jocurile video si internetul sunt, fie ca vrem, fie ca nu vrem, parte din viata...
 
La nastere, mintea unui copil este ca o carte nescrisa, cu pagini albe. Peste 20 de ani va fi...
 
Taguri: joaca  jocuri  copii 
 
București, 3 septembrie - O nouă serie de evenimente inedite vor avea loc pe strada BT (Lipscani) din Centrul Istoric. Organizatorii vin cu o surpriza in plus fata de programul initial. Datorita succesului de care s-au bucurat, in randul copiilor, actiunile derulate in weekend-ul trecut, acestea vor fi replicate si in 6 si 7 septembrie dimineata.

 
Orice copil are dreptul la joacă - campania continuă
Și în weekendul acesta atenția și sprijinul organizatorilor se îndreaptă către acțiunea de colectare de jucării pentru copiii defavorizați. Astfel, reamintim bucureștenilor că sunt așteptați să vină la eveniment cu jucării pe care să le doneze pentru o cauză nobilă. Cutii special amenajate vor fi puse la dispoziția celor prezenți pentru a strânge jucăriile pe care vor să le facă cadou. Toate jucăriile colectate vor fi ulterior donate cu ajutorul Fundației DĂRUIEȘTE VIAȚĂ prin intermediul Asociației CSR Mindset. Jucăriile donate weekendul acesta vor merge către  centrele de plasament Pinocchio 1, Pinocchio 3 si Sf. Iosif. 

Weekend prelungit - 5, 6, 7 septembrie
Începând cu vineri seara, de la ora 18:00 toți cei prezenți în Centrul Vechi se vor bucura de un concert interactiv susținut de trupa "We singing Colours”. Tot în cadrul evenimentului veți avea acces gratuit la momente de improvizatii pe flaut, vioară și alte instrumente muzicale. 
Vacanța continuă și pentru cei mici care sunt așteptați sâmbătă de la orele 10:30 să defileze împreună cu personajele Disney - Mickey, Minnie, Donald sau Anna și Elsa. Tot pentru copii se vor organiza jocuri si concursuri cu premii, dar și un târg de jucării inedit în care copiii pot veni cu jucăria de care s-au plictisit și să o schimbe cu a altui copil.
Sâmbătă veți putea viziona piesa de teatru "Carnage", iar duminica "Căldură? Mare?" de I.L.Caragiale, un spectacol în care umorul și buna dispoziție vă vor destinde mai bine de o oră, alături de renumitele personaje Lache, Tache și Mache. Tot seara vă invităm să vă delectați cu programul cvartetului "Vis Clasic"

Program detaliat:
Weekend-ul 2: 5 septembrie 2014
  • 18:30-19:30/ 20:00-21:00 - Vino sa activezi personaje fabuloase intruchipate in Statui Vivante, cu cardul simbolic BT. 
  • 18:00-18:30/ 19:30-20:00/ 21:30-22:00 - Bucura-te de melodiile pop-folk pe care trupa "We singing Colours" le va canta pentru tine pe strada BT.
  • 19:00-22:00 - Ai acces gratuit la momente de improvizatii pe flaut, vioara si alte instrumente muzicale, doar la Music Impro.

Weekend-ul 2: 6/7 septembrie 2014
  • 10:30-12:30Parada mascotelor! Vino sa te intalnesti si sa faci poze cu Mickey, Minnie; Daisy si Donald.
  • 10:00-13:00Toti copiii au dreptul la joaca. Doneaza o jucarie pentru o cauza nobila.
  • 19:30-21:00 - Vizioneaza piesa de teatru "Carnage" / "Caldura?Mare?" 
  • 18:30 - 19:30/ 21:00-22:00 - Descopera magia unei nopti de toamna cu cele mai frumoase melodii clasice. Activeaza cvartetul Vis Clasic
  • 18:30-21:30 - Participa la cele mai spectaculoase momente artistice. Intalneste-i pe cei mai talentati artisti pe Strada Caricaturistului.


 

 


Găsiți mai multe detalii despre program pe site-ul evenimentului.

Organizatori
Strada BT este organizat de Banca Transilvania în parteneriat cu Primăria Municipiului București si susținut de Fundația Școala de Televiziune Tudor Vornicu.

PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro