Cont personal

Cat de sigure sunt vaccinurile pentru sanatatea copilului?

autor: Echipa GP

 
Similare
Sportul reprezintă una dintre cele mai bune şcoli ale vieţii în care învăţăm să ne...
 
Tensiunea arteriala reprezinta presiunea cu care sangele circula prin vasele de sange. Valorile...
 
Orice parinte stie ca nu e deloc usor sa-i inveti pe copii bunele maniere. Dar cu siguranta...
 
La nastere, mintea unui copil este ca o carte nescrisa, cu pagini albe. Peste 20 de ani va fi...
 
Pentru copii, vestimentatia reprezinta o modalitate excelenta de a-si exprima personalitatea,...
 
Taguri: vaccinuri    scoala    copii    vaccin 
Se spune ca vaccinurile efectuate in scoala, si nu numai, preintampina anumite maladii grave precum rubeola, TBC, gripa, HPV, scarlatina. Aflati mai multe detalii de la colegii de la www.bebelu.ro
Cu toate acestea, multi parinti isi pun intrebarea daca vaccinurile efectuate copiilor sunt cu adevarat sigure. Potrivit unora, niciun vaccin nu te poate apara in fata unei anumite afectiuni. Modalitatea prin care noi, oamenii, rezistam in fata diferitelor afectiuni, capatand anticorpi este chiar lupta cu boala insasi.

Vaccinurile actuale efectuate in scoala nu sunt atat de sigure, potrivit cercetatorilor. Acestea nu ne ofera decat un grad de siguranta determinat la o anumita perioada de timp. Dupa ce vaccinarea a avut loc medicii le recomanda parintilor sa isi aduca copiii la o noua vaccinare dupa un anumit interval de timp, ceea ce inseamna ca dupa expirarea primului interval, oamenii nu mai au in organism anticorpii necesari in lupta cu boala.

Unii cercetatori din Statele Unite sunt de parere ca unele dintre cele mai sigure metode de imunizare si de creare de anticorpi pe termen lung este alaptatul la san. Vaccinarea copiilor in scoala nu este foarte sigura, in cazul in care vom analiza graficul de imbolnaviri de la nivelul tarii. Chiar daca au fost vaccinati impotriva unei anumite afectiuni, copiii se imbolnavesc chiar de boala pentru care li s-au produs anticorpi;. Asa se face ca vaccinarea impotriva gripei determina o imbolnavire mai rapida a pacientului decat in cazul celor nevaccinati, spun specialistii.
PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro