Cont personal

Criterii pentru alegerea programului de tip after-school

autor: Tatiana Tuta

 
Similare
Pentru cei care urmează un ciclu lung de şcolarizare, intrarea la liceu constituie un...
 
Bulimia nervoasa este o afectiune psihiatrica caracterizata de episoade recurente de ingestie...
 
Poate ca acum 20 ani era mult mai greu sa gasim o jucarie care sa stimuleze creativitatea...
 
Pe vremuri oamenii isi pierdeau dintii de tineri, dantura se ingalbenea si se inegrea si...
 
Soneria insista cu zbarnaitul strident. Tresar. Arunc privirea spre geam -  bezna....
 
Taguri: scolar    after-school    educatie    copil 
After-school-ul reprezinta o alegere moderna pentru copiii ai caror parinti sunt ocupati cu serviciul pana seara tarziu. Colegii de la www.bebelu.ro ne dau cateva sugestii pentru alegerea after-school-ului potrivit.
Alegerea after-school-ului este esentiala pentru educatia copilului, fiind la fel de importanta si pentru siguranta acestuia. Tocmai de aceea, la alegerea after-school-ului parintii vor trebui sa aiba in vedere atat costurile, cat si calitatea si optiunile propriului copil.

Programele de tip after-school sunt din ce in ce mai cautate la noi in tara, tinand cont de programul de la serviciu al parintilor. La alegerea sa, acestia vor trebui sa aiba in vedere cateva criterii.
Pentru a-i usura programul copilului este indicat sa alegi o locatie care desfasoara astfel de programe foarte aproape de casa in asa fel incat copilul sa nu mai fie surmenat si de deplasarile aglomerate din mijloacele de transport in comun.

Calitatea este un alt criteriu important. In alegerea acestui program de tip after-school parintii vor trebui sa cerceteze cu atentie atat nivelul educativ, performanta cadrelor didactice, seriozitatea institutiei, dar si nivelul de siguranta pe care il asigura. Ori de cate ori sunt indeplinite aceste cerinte parintii isi pot duce linistiti copiii la after-school.

Parintii trebuie sa se intereseze si de programul de masa pe care il ofera. Felul alimentelor, dar si prepararea lor sunt esentiale pentru sanatatea copilului tau. Asa ca, nu neglija acest aspect!
Programul de tip after-school va trebui sa se plieze exact pe performantele copilului si pe talentele acestuia. Asa ca, nu il incadra intr-o instituie cu elevi slabi si caut-o pe aceea care sa ii puna in valoare talentul artistic, sportiv, creativ.
PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro