Cont personal
Scolarul
 
Recomandarea noastra
Secretul notelor mari!
Scolarul / Educatie

Secretul notelor mari! Notele au rolul să introducă elevii în realităţile vieţii,  unde performanţa ar trebui să fie evaluată critic, realizările să depindă de calitatea muncii, iar răsplata şi onorurile să fie acordate celor ce muncesc susţinut şi se conformează regulilor. În viaţă, însă, lucrurile nu sunt întotdeauna aşa. Notele pe care le iei la şcoală au o influenţă puternică asupra părerii tale şi a altora despre tine, asupra aspiraţiilor, pretenţiilor, a alegerii viitoarelor şcoli şi universităţi, a carierei şi a venitului. Notele bune nu sunt, însă, o garanţie de [...]

Citeste toate articolele despre din categoria Scolarul.

Sanatate

Timp liber

Alimentatie

Educatie

Educatie

Psihologie

Cel mai important lucru din viata unui om este starea sa de bine. Altfel spus: sanatatea. Prin sanatate se intelege felul in care organismul se prezinta: functionarea corecta a organelor interioare. Starea de sanatate depinde insa de stilul nostru de viata. Ghidul Parintilor iti ofera informatiile necesare pentru o viata sanatoasa!
Alimentatia joaca un rol extrem de important in viata oricarui om. De ceea ce mancam si de felul in care mancam depinde sanatatea noastra fizica si psihica. Pentru ca rolul nostru este acela de a te ajuta si de a te invata sa mananci sanatos, specialistii nostri iti vor oferi cele mai importante informatii si cele mai corecte reguli de alimentatie pentru tine si familia ta!
Psihologia este stiinta care se ocupa cu descrierea si explicarea fenomenelor si insusirilor psihice verificabile. Cu alte cuvinte, te ajuta sa intelegi comportamentul celui de langa tine, te ajuta sa-l cunosti mai bine, sa iei decizii intelepte si sa-ti descoperi identitatea. Citeste articolele noaste pentru a invata sa-ti cunosti copilul!
Educatia copilului tau este esentiala pentru viitorul acestuia. Cursurile pregatitoare, hobby-urile, regulile de buna purtare, jocurile, ordinea si cultura sunt cateva elemente care contribuie la o educatie buna si, implicit, la o dezvoltarea armonioasa.
Copii au foarte mult timp liber. Din pacate, peste 80% dintre ei si-l petrec intr-un mod negativ, fiind lipsiti de supravegherea parintilor. Televizorul si calculatorul influenteaza dezvoltarea psihicului copilului tau. Pentru a-l ajuta sa creasca sanatos trebuie sa-i creezi celui mic un program echilibrat pentru timpul liber.

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro