Cont personal
Pubertatea
 
Recomandarea noastra
Cum ne comport─âm sexual la ... pubertate!
Pubertatea / Sexualitate

Cum ne comport─âm sexual la ... pubertate! Instalarea pubert─â┼úii se asociaz─â cu preocup─ârile pentru modific─ârile ce apar ├«n plan fizic, afectiv, de apari┼úia interesului sexual. La ├«nceput, e┼čti interesat de schimb─ârile corpului t─âu. Petreci mult timp ├«n fa┼úa oglinzii, examin├óndu-te ├«n detaliu. Aceast─â grij─â pentru corpul t─âu este important─â ┼či normal─â, deoarece te ajut─â s─â ├«┼úi formezi o imagine acceptabil─â despre tine ├«nsu┼úi. Treptat, devii interesat ┼či de modul cum se dezvolt─â ceilal┼úi. ├Ä┼úi pui tot mai multe ├«ntreb─âri despre schimb─ârile ┼či deosebirile fa┼ú─â de cel─âlalt sex ┼či despre reproducerea uman─â. E┼čti [...]

Citeste toate articolele despre din categoria Pubertatea.

Cel mai important lucru din viata unui om este starea sa de bine. Altfel spus: sanatatea. Prin sanatate se intelege felul in care organismul se prezinta: functionarea corecta a organelor interioare. Starea de sanatate depinde insa de stilul nostru de viata. Ghidul Parintilor iti ofera informatiile necesare pentru o viata sanatoasa!
Alimentatia joaca un rol extrem de important in viata oricarui om. De ceea ce mancam si de felul in care mancam depinde sanatatea noastra fizica si psihica. Pentru ca rolul nostru este acela de a te ajuta si de a te invata sa mananci sanatos, specialistii nostri iti vor oferi cele mai importante informatii si cele mai corecte reguli de alimentatie pentru tine si familia ta!
Psihologia este stiinta care se ocupa cu descrierea si explicarea fenomenelor si insusirilor psihice verificabile. Cu alte cuvinte, te ajuta sa intelegi comportamentul celui de langa tine, te ajuta sa-l cunosti mai bine, sa iei decizii intelepte si sa-ti descoperi identitatea. Citeste articolele noaste pentru a invata sa-ti cunosti copilul!
Educatia copilului tau este esentiala pentru viitorul acestuia. Cursurile pregatitoare, hobby-urile, regulile de buna purtare, jocurile, ordinea si cultura sunt cateva elemente care contribuie la o educatie buna si, implicit, la o dezvoltarea armonioasa.
Copii au foarte mult timp liber. Din pacate, peste 80% dintre ei si-l petrec intr-un mod negativ, fiind lipsiti de supravegherea parintilor. Televizorul si calculatorul influenteaza dezvoltarea psihicului copilului tau. Pentru a-l ajuta sa creasca sanatos trebuie sa-i creezi celui mic un program echilibrat pentru timpul liber.
Nu doar persoanele mature sunt preocupate de stilul vestimentar, ci si copiii. Inca de la varsta prescolara, cei mici incep sa-si formeze diferite preferinte vestimentare, fara sa tina cont insa de calitatea materialelor sau de pret. Aici intervine rolul tau! Cum sa faci fata? Te invatam noi prezentandu-ti o serie de sfaturi din domeniul modei!
Sexualitatea inca mai reprezinta, si in ziua de astazi, un subiect tabu pentru foarte multe persoane. Din acest motiv, numerosi tineri isi incep viata sexuala in momentul nepotrivit si fara sa fie corect informati. Pentru a ne proteja copii de traume fizice si psihice, iti prezentam o serie de materiale informative, despre sexualitate!

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro