Ghidul-Parintilor.ro
Stiri  > Mos Craciun vine la petrecerea ta de Craciun cu 50% reducere!


Mos Craciun vine la petrecerea ta de Craciun cu 50% reducere!

In fiecare an, in luna decembrie, Kids Pary by No Surprises se pregateste de petrecerile de Craciun! Decor cu baloane, Pom de Craciun si instalatii luminoase, Cor de colindatori, Spectacol de teatru si de Magie, Craiasa zapezii & Spiridusi, Mos Craciun si Craciunita, DJ si karaoke  - Kids Pary by No Surprises pregateste totul pentru un eveniment cu surprize placute!
Iar anul acesta, InZonaTa si Kids Party by NoSurprises il aduc pe Mos Craciun la petrecerea ta de Craciun, cu 50% reducere!  Cu oferta InZonaTa, Mos Craciun va inveselii copii si va imparti cadourile in cadrul serbarii sau petrecerii copilasului tau! Vezi oferta aici.
Kids Party by NoSurprises este parte a agentiei de organizare de evenimente NoSurprises, specializata pe organizarea de nunti, petreceri pentru copii si evenimente corporate.
InZonaTa are ca principal scop promovarea ofertelor speciale, reducerilor si promotiilor, astfel incat membrii nostri sa gaseasca ofertele pentru serviciile si produsele care ii intereseaza, din zona in care locuiesc sau muncesc. Parintii pot selecta domeniul "LUMEA COPIILOR", urmand sa primeasca de la InZonaTa doar newslettere cu oferte pentru copii. Astfel, economisiti timp cand va verificati casuta de e-mail si puteti afla rapid cand apare o oferta avantajoasa pentru dumneavoastra. Momentan puteti gasi pe site reduceri la cartile pentru copii de la Editura Curtea Veche, costume elegante pentru baieti si fetite, oferta speciala la MySafeKid si reduceri la petrecerile organizate de Kids Party by NoSurprises! 

InZonaTa.ro


tipareste articolul sursa: http://www.ghidul-parintilor.ro/stiri/mos-craciun-vine-la-petrecerea-ta-de-craciun-cu-50-reducere.html
data: 18.10.2019