Cont personal
Intrebari pentru specialistii
 


INTREBARE

Categorie: ASTROLOGIE
Subiect: Imi va reveni auzul ?
Autor: cata12
Data adaugarii: 19-03-2013
Modificari: 0
Data ultimei modificari: niciodata


Buna ziua ,ma numesc Cristina nascuta pe 26.02.1970 la ora 22,05 in Roman,Neamt,acum sunt in Galati,datorita pirederii serviciului din decembrie 2011 pe nedrept,(fiind in judecata cu institutia chir si in momentul de fata) ,datorita stresului tinut in mine ,am cedat pe 01.06.2012 ramanand fara auz la urechea dreapta (hipoacuzie). In prezent merg la biorezonanta,sunt constienta ca nodul nord este in casa 1,saturn este in casa 1 ,trebuie sa ma schimb,neptun natal este cuadratura cu neptun in tranzit ,uranus opozitie cu uranus in tranzit, si multe altele care ma fac sa cred ca momentul prezent ma izoleaza , restrictioneaza sa-mi gasesc de munca, trebuie sa-mi vad de sanatate si mai ales de crestere spirituala ,sa evoluez,si sa-imi invat lectile pentru greselile trecute.
Intrebarea este daca am luat-o pe un drum bun in tratarea afectiunii ,in prezent mergand la biorezonanta magnetica, sau daca trebuie sa gasesc o alta metoda alternativa (ex:acupunctura ) pentru tratament, deoarece a inceput sa am acufene si in urechea cea buna ,chiar nu mai stiu ce sa fac .MULTUMESC MULT si sa aveti o zi cu liniste sufletrasca.


RASPUNS

Categorie: ASTROLOGIE
Subiect: Imi va reveni auzul ?
Autor: Astrolog Monica Lazar
Site: www.cerulinstelat.ro/despre.php
Data adaugarii: 20-03-2013
Modificari: 0
Data ultimei modificari: niciodata


Incerc sa va raspund la intrebarea dumneavoastra cel tarziu pana pe 1 aprilie. Va doresc sanatate si speranta! Intre timp va rog sa imi trimiteti pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro adresa dumneavoastra de email pentru corespondenta.


Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro