Cont personal

Horoscopul iubirii

autor: Astrolog Monica Lazar
 
Similare
Solicitările intelectuale tot mai largi, mai complexe şi multilaterale duc la modificări...
 
Perioada pubertatii marcheaza primul pas in trecerea catre maturizare si integrare in...
 
Nativii zile de 10 ianuarie sunt in primul rand realisti, capabili sa abordeze orice situatie cu...
 
Dupa varsta de 9 ani, mai aproape de aceasta varsta la fete, ceva mai tarziu la baieti, ne...
 
O mare parte dintre noi au ramas cu imaginea Ancai Turcasiu din "Miss Litoral" sau "A doua...
 
Taguri: perioada    puteti  aceasta  dragostei  dragoste 
Iubirea ar trebuie sa fie o stare permanenta a fiintei noastre, cum înca nu toti suntem în aceasta situatie avem totusi sansa sa învatam cum sa ajungem la aceasta stare.

Iata cateva sfaturi pentru urmatoarea perioada pentru fiecare Ascendent*:
 
Ascendent în Berbec: Planeta Venus tranziteaza zodia Leului si casa dragostei între 14 iunie si 10 iulie si va aduce mai multa dorinta de a va împartasii dragostea cu fiinta iubita.Conjunctia între Jupiter si Uranus care se formeaza în zodia voastra va aduce noroc si surprize placute.
Pentru cei casatoriti se va da un test al maturitatii relatiei prin tranzitarea planetei Saturn prin casa relatiilor oficiale.

Ascendent în Taur: Daca sunteti înca în cautarea jumatatii atunci va puteti gasi dragostea într-un grup de prieteni, mai ales în luna iulie, de aceea este bine sa socializati.
Saturn va pleca din casa a dragostei si va va elibera de starea de singuratate si pesimism.

Ascendent în Gemeni: Conjunctia între Jupiter si Uranus va da un chef nebun de aventura si veti avea toate sansele de a petrece moment speciale, mai ales în august si septembrie. Nu ar strica sa faceti si scurte calatorii cu fiinta iubita!
Ascendent în Rac: Dorinta de comunicare cu fiinta iubita va fi mai mare, mai ales în luna iulie.Daca sunteti în cautarea unei relatii, în luna noiembrie este posibil sa reîntâlniti o dragoste mai veche.

Ascendent în Leu: Venus va tranzita zodia Leului pana pe 10 iulie si va va da un farmec caruia nimeni nu-i va rezista. Calatoriile în strainatate vor merge mâna în mâna cu dragostea. Posibil sa apara o dragoste cu o persoana din strainatate sau deja sa existe una si acum sa treceti prin faza de consolidare a relatiei.

Ascendent în Fecioara: Deoarece planeta transformarii profunde se afla în casa dragostei pentru mai multi ani, veti fi nevoiti sa  schimbati profund modul cum priviti si mai ales cum actionati când este vorba de dragoste. Este bine sa nu confundati dragostea adevarata cu datoria.

Ascendent în Balanta: Daca sunteti casatoriti atunci în perioada aceasta veti fi rasfatati de partener, mai ales daca veti calatorii împreuna. Perioada cea mai favorabila este pîna în septembrie. Tot în aceasta perioada va puteti oficializa relatia. Veti avea surpize placute de la partener în perioada urmatoare.

Ascendent în Scorpion: Perioada cea mai favorabila dragostei începe din septembrie, de aceea este bine sa va pregatiti sufleteste pentru ca merita fiecare moment sa fie trait la maxim!

Ascendent în Sagetator: Jupiter si Uranus tranziteaza casa dragostei pâna în septembrie putând avea cele mai frumoase momente cu fiinta iubita. Surprizele se vor tine lant!

Ascendent în Capricorn: În dragoste situatia este destul de jucausa. Daca înca nu aveti un partener puteti întâlnii pe cineva interesat, mai ales din grupul de prieteni. Perioada cea mai favorabila apare în ultimile doua luni ale anului.

Ascendent în Varsator: Începând cu luna iulie va veti simti mult mai armoniosi în relatia de dragoste, eventualele discutii în contradictoriu au luat sfârsit.

Ascendent în Pesti: În aceasta perioada este foarte probabil sa va gânditi sa oficializati relatia cu partanerul, iar daca sunteti deja casatoriti îi veti da o atentie sporita partanerului si chiar veti avea niste proiecte interesante de pus la cale împreuna. Succes!

*) Daca nu va stiti ascendentul îl puteti afla de pe orice site de astrologie care are un program de calcul sau sa descarcati pe calculatorul dumneavoastra un program gratuit de pe internet. Aveti nevoie de urmatoarele date: ziua, luna, anul,locul, ora si minutul nasterii.Iata un link de unde puteti descarca un program gratuit de astrologie pentru aflarea ascendentului: http://www.zaytsev.com/downloads.html

Pentru informatii suplimentare, întrebari sau solicitarea de analize personalizate îmi puteti scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro
Monica Lazar
Astrolog
www.cerulinstelat.ro


Comentarii
Nu exista niciun comentariu adaugat inca.
Fii tu primul care comenteaza acest articol.
PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro