Cont personal

Horoscopul Familiei

autor: Astrolog Monica Lazar
 
Similare
Solicitările intelectuale tot mai largi, mai complexe şi multilaterale duc la modificări...
 
Perioada pubertatii marcheaza primul pas in trecerea catre maturizare si integrare in...
 
Nativii zile de 10 ianuarie sunt in primul rand realisti, capabili sa abordeze orice situatie cu...
 
Dupa varsta de 9 ani, mai aproape de aceasta varsta la fete, ceva mai tarziu la baieti, ne...
 
O mare parte dintre noi au ramas cu imaginea Ancai Turcasiu din "Miss Litoral" sau "A doua...
 
Taguri: horoscopul  familiei  perioada  aceasta  aveti 
HOROSCOPUL FAMILIEI
perioada SEPTEMBRIE - decembrie 2010


Familia este importanta indiferent daca ne referim la familia in care ne-am nascut sau cea pe care ne-am format-o sau dorim sa o construim la un moment dat.
Familia este bine sa ne fie sprijin neconditionat, indiferent de hotarârile pe care le luam la un moment dat. Se stie ca de multe ori exita în viata noastra o tendinta de a dori sa-i schimbam pe cei din jurul nostru cu orice pret, pe principiul ca binele nostru pe care il dorim pentru ei este mai bun decât al lor.
Drumul corect este sa ne iubim familia asa cum este ea si daca este necesar schimbarea sa vina din interiorul nostru, astfel armonia va aparea în mod natural.
Si sa nu uitam ca pentru armonizarea relatiilor este nevoie de multa rabdare.

Iata cateva sfaturi pentru urmatoarea perioada pentru fiecare Ascendent*:
 
Ascendent în Berbec:
 • Pentru cei care deja si-au format o familie, prin tranzitul lui Saturn prin casa casatoriei veti afla daca aceasta relatie este cu adevarat cea de care aveti nevoie. Întelepciunea si maturitatea în relatia cu partenerul vor fi la mare pret.
 • Pentru cei care îsi doresc o familie, acum au sansa de a gasi o persoana pe care se pot baza, matura si responsabila.
 • Daca veti avea discutii în contradictoriu cu partenerul de viata nu încercati sa va pierdeti vremea cu problemele din trecut ci gasiti solutii pentru ceea ce aveti nevoie acum sa rezolvati pentru a avea o relatie cât mai armonioasa. Luna septembrie este cea mai favorabila pentru gasirea unor solutii.
Ascendent în Taur:
 • Comunicarea cu copii este excelenta mai ales în luna septembrie.
 • Daca aveti probleme nesolutionate cu partenerul privind mai ales sentimentele atunci în luna octombrie puteti sa începeti sa recuperati la acest capitol, prin deschiderea sufletelor. Daca acest proces de deschidere reciproca este sincer atunci pâna în decembrie va clarificati sentimentele.
 • În noiembrie aveti energie pentru a face planuri comune.
Ascendent în Gemeni:
 • Comunicarea cu parintii (si mai ales cu parintele de acelasi sex) este foarte importanta în luna septembrie. Fiti receptivi si veti afla ceva interesant pentru voi. Tot din septembrie dorinta de a avea un copil se accentueaza iar în octombrie chiar veti simti nevoia sa împartasiti aceasta dorinta partenerului.
Ascendent în Rac:
 • În septembrie relatia cu fratii si/sau suroriile vor fi mai apropiate, un anumite eveniment va va apropia mai mult. De asemenea veti avea mici bucurii de la copii.
 • În aceasta toamna dar si în perioada urmatoare atentia voastra principala va fi pe relatia cu partenerul, veti trece împreuna prin anumite schimbari necesare care vor rezulta în urma unor discutii.
 • În octombrie veti fi nevoiti sa comunicati mai mult cu parintii.
Ascendent în Leu:
 • Comunicarea eficienta va poate ajuta sa câstigati bani din munca proprie. Timp de aproximativ doi ani si jumatate sunteti mai seriosi în relatiile cu rudele dar si în ceea ce presupune studiile individuale. Veti dori sa va perfectionati într-un domeniu care va poate folosi la un moment dat.
 • Veti primi vesti bune de la familie iar relatiile sunt armonioase.
 • În octombrie relatia cu copii si creativitatea sunt de bun augur.
 • Ocupati-va de sanatatea voastra, un control anual complet nu strica nimanui
Ascendent în Fecioara:
 • Fiti mai atenti cu cheltuielile, ideal ar fi ca înca doi ani si jumatate sa fiti economi, banii strânsi în aceasta perioada va vor fi de folos în viitor.
 • Comunicarea este importanta atât în relatiile cu rudele cât si în studierea unor domenii folositoare pentru voi.
 • Aveti o relatie mult mai profunda si chiar transformatoare cu copii, iar creativitatea poate sa fie folosita la maxim.
 • În a doua parte a lunii noiembrie puteti avea relatii contractuale avantajoase dar si în relatia de casatorie sa va simtiti tot mai bine.
Ascendent în Balanta:
 • În acesta perioada copii sunt foarte sensibili, de aceea voi trebuie sa dati dovada de întelegere si sa încercati sa îi ajutati. De asemenea, veti avea ceva de învatat de la copii, de aceea fiti receptivi.
 • Posibil ca în perioada urmatoare sa aveti în plan o mutare de domiciliu.
 • În noiembrie si decembrie veti comunica mai mult cu rudele apropiate.
Ascendent în Scorpion:
 • Relatiile cu rudele apropiate pot avea un rol transformator pentru voi în perioada urmatoare. Surprizele placute venite de la copii va pot face zilele mai senine.
 • În aceasta perioada sunteti mai sensibili, mai ales când vine vorba de viata de familie. Veti avea impresia ca cei apropiati nu va înteleg sentimentele. Cel mai bine este sa va sustineti familia.
Ascendent în Sagetator:
 • În aceasta perioada este bine sa va folositi intuitia în comunicarea cu rudele apropiate. De asemenea pâna la sfârsitul acestui an sunt favorizate urmatoarele activitati: redecorarea propriului camin, achizitionarea unor produse sau chiar realizarea unor investitii care au legatura cu casa.
 • Relatiile cu parintii vor fi armonioase.
Ascendent în Capricorn:
 • Veti avea surprize de tot felul de la rudele apropiate iar relatia cu ele poate fi armonioasa si constructiva cu ajutorul tranzitului lui Jupiter.
Ascendent în Varsator:
 • În aceasta perioada relatiile de familie nu sunt prioritatea voastra, deci nu se va întâmpla nimic special în acest domeniu.
Ascendent în Pesti:

Cel mai important în aceasta perioada pentru voi este sa va îmbunatatiti comunicarea cu partanerul de viata. Daca sunteti deschisi si sinceri aveti toate sansele sa reusiti. Sa nu uitam ca de multe ori este foarte important sa ascultam ce are de spus cel de lânga noi!


*) Daca nu va stiti ascendentul îl puteti afla de pe orice site de astrologie care are un program de calcul sau sa descarcati pe calculatorul dumneavoastra un program gratuit de pe internet. Aveti nevoie de urmatoarele date: ziua, luna, anul,locul, ora si minutul nasterii.

Iata un link de unde puteti descarca un program gratuit de astrologie pentru aflarea ascendentului: http://www.zaytsev.com/downloads.html

Pentru informatii suplimentare, întrebari sau solicitarea de analize personalizate îmi puteti scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro
Monica Lazar
Astrolog
 www.cerulinstelat.ro


PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro