Cont personal

HOROSCOPUL FINANCIAR

autor: Astrolog Monica Lazar
 
Similare
Solicitările intelectuale tot mai largi, mai complexe şi multilaterale duc la modificări...
 
Perioada pubertatii marcheaza primul pas in trecerea catre maturizare si integrare in...
 
Dupa varsta de 9 ani, mai aproape de aceasta varsta la fete, ceva mai tarziu la baieti, ne...
 
Iubirea ar trebuie sa fie o stare permanenta a fiintei noastre, cum înca nu toti suntem în...
 
Visul fiecarui copil, vacanta, este in plin proces de derulare. Unde mergem si ce facem? Unde...
 
Taguri: financiar  horoscopul  perioada 
HOROSCOPUL FINANCIAR
perioada OCTOMBRIE - decembrie 2010

Chiar daca se spune ca banii nu aduc fericirea, totusi trebuie sa ramânem cu picioarele pe pamânt si sa întelegem rolul acestora în viata noastra.
Daca întelegem ca banii nu reprezinta un scop în sine ci doar un mijloc de a ne rezolva anumite aspecte ale vietii atunci este un plus pentru a aduce calitate vietii.
La fel de important este sa analizam cu realism pâna unde suntem dispusi sa mergem pentru a ne realiza material. Ideal este sa gasim un echilibru care sa ne permita sa avem o viata fericita. Depinde de alegerea fiecaruia dintre noi!

Iata cateva sfaturi pentru urmatoarea perioada pentru fiecare Ascendent*:
 
Ascendent în Berbec:

Anumite aspecte legate de o mostenire sau orice venit care nu provine din munca proprie pot reveni în octombrie în atentia voastra. Cu rabdare si perseverenta va puteti rezolva aceasta problema pâna în luna decembrie.În ceea ce priveste câstigul din munca proprie nu se întrevede nicio schimbare în ultimul trimestru din acest an.

Ascendent în Taur:

În luna noiembrie poate aparea o ocazie de a negocia cu o persoana de sex masculin pentru o suma de bani. Este de preferat sa va folositi toate abilitatile de comunicare de care dispuneti pentru a avea succes.

Ascendent în Gemeni:

Posibile schimbari privind resursele financiare, poate aparea o mostenire de la o persoana în vârsta.
Acendent în Rac:
Atentie la fraude! Nu va bazati pe sprijinul financiar sau material venit de la alte persoane. Acum conteaza doar ce câstigati din munca proprie.

Ascendent în Leu:

Este posibil sa aveti parte de un ajutor financiar din partea cuiva. De asemenea, se poate produce o schimbare în cadrul sursei de venit al partenerului de viata. De asemenea veti simti nevoia de a va elibera de o dependenta financiara fata de o persoana.Este de preferat ca în aceasta perioada sa va platiti toate datoriile restante.

Ascendent în Fecioara:

În luna octombrie va veti preocupa mai mult de resursele financiare, încearcati sa nu fiti posesivi cu aceste resurse si nu îi criticati pe cei din jur din acest motiv. În aceasta perioada aveti de dat un test al echilibrului, orice lacomie va va costa scump în viitor. Ideal este sa va preocupe mai mult dezvoltarea spirituala.
Veti fi tentati sa chieltuiti bani pe obiecte care nu va sunt neaparat necesare. 

Ascendent în Balanta:

Aveti sanse de a câstiga niste bani, în acelassi timp este de preferat sa faceti si niste economii.

Ascendent în Scorpion:

În aceasta perioada încercati sa utilizati resursele financiare existente într-o investitie pe termen lung. Analizati cu realism oportunitatile care pot aparea.

Ascendent în Sagetator:

Veti fi fortati în aceasta perioada sa va schimbati atitudinea fata de bani în asa fel încât sa puteti utiliza în viitor mult mai eficient resursele financiare proprii. Prin aceasta schimbare veti putea sa va armonizati si relatiile cu cei din jur.

Ascendent în Capricorn:

În aceasta perioada învatati sa va detasati de posesiunile materiale, eventual încercati sa studiati un domeniu care sa va ajute la evolutia spiritala.

Ascendent în Varsator:

Veti avea posibilitatea de a avea câstiguri financiare din activitati neobisnuite. Este de preferat sa aveti deschidere la colaborari interesante care va pot deschide perspective noi de dezvoltare personala.

Ascendent în Pesti:

Puteti avea o perioada în care veti fi nevoiti sa va limitati la anumite resurse financiare, astfel puteti învata cum sa fiti mai eficienti în administrarea lor.
De asemenea, partenerul de viata poate avea niste venituri suplimentare dar va avea o abordare mai conservatoare când vine vorba de administrare în comun a resurselor.
*) Daca nu va cunoasteti ascendentul îl puteti afla de pe orice site de astrologie care are un program de calcul sau sa descarcati pe calculatorul dumneavoastra un program gratuit de pe internet. Aveti nevoie de urmatoarele date: ziua, luna, anul,locul, ora si minutul nasterii.

Pentru informatii suplimentare, întrebari sau solicitarea de analize personalizate îmi puteti scrie pe adresa monica.lazar@cerulinstelat.ro
Monica Lazar
Astrolog
 www.cerulinstelat.ro


PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro