Cont personal
Grupe de varsta
 
Perioada prescolara (3-6/7 ani) reprezinta cea mai importanta etapa din viata unui copil. In aceasta perioada, copii isi dezvolta psihicul si incep sa constientizeze tot mai mult mediul in care traiesc, isi contureaza mai bine dorintele, asteptarile si nevoile. Ghidul Parintilor iti spune totul despre aceasta varsta!
Perioada scolara este impartita in doua categorii: perioada scolara mica (6/7 -10/11 ani) si perioada scolara mare (10/11-14/15 ani). Prima etapa reprezinta si ultimii ani ai copilariei, scolarul incepand sa descopere noi elemente ale vietii, creativitatea si inteligenta dezvoltandu-se.
Pubertatea (10/11-14/15 ani) sau prima treapta a maturitatii este una dintre cele mai importante etapa din viata copilului tau. Viata copilului tau este dominata acum de schimbari majore. Pentru a fi alaturi de fiul/fiica ta, Ghidul Parintilor iti prezinta o serie de articole destinate pubertatii!
Vasta adolescentei (14/15 – 20 de ani) este perioada primelor iubiri si primelor decizii importante din viata unui om. Integrat in societate, adolescentul este in cautarea propriei identitati, este in plina dezvoltare profesionala si mereu in cautarea unui echilibru interior. Si pentru a face fata cu succes provocarilor, te sfatuiesc sa citesti cu atentie sfaturile specialistilor nostri!
Si parintii au nevoie de sfaturi! Existenta unui copil in viata unei familii creaza o responsabilitate imensa atat pentru mama cat si pentru tata. Pentru a-ti educa copilul si pentru a fi alaturi de el, trebuie sa tii cont de sfaturile specialistilor. Te invitam sa citesti articolele noastre!

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro