Cont personal

Ghidul-parintilor.ro si Centrul Educational pentru Copii si Parinti Iulia Pantazi te premiazaUna dintre cele mai dificile probleme intampinate de un parinte este aceea de a-si educa copilul cat mai bine. Pentru ca este destul de greu sa faci fata acestei provocari, Centrul Educational pentru Copii si Parinti Iulia Pantazi impreuna cu Ghidul-parintilor.ro te invita la concurs! Poti fi unul dintre cei 3 castigatori ai seminariilor on-line in cadrul campaniei "Copilul tau e Domnul Goe?", din fiecare marti seara, realizate impreuna cu specialistii Centrului Educational, unde se vor dezbate teme legate de imbunatatirea vietii dvs. de familie si de relatie cu copilul.

Ce trebuie sa faci?  In primul rand prebuie sa fii membru al site-ului nostru. Daca nu esti membru si doresti sa participi la concurs, intra aici si fa-ti un cont. Ti-ai facut contul? Raspunde corect la intrebarea din concurs si vei intra intra in tragerea la sorti pentru cele 3 premii.

Durata concurs: 28 februarie - 13 martie 2011
Data extragere: 13 martie 2011, 1 AM


Premii: 3 premii, fiecare constand in cate un seminar online in cadrul campaniei "Copilul tau e Domnul Goe?", organizat de  Centrul Educational pentru Copii si Parinti Iulia Pantazi

Seminarii online
Pentru parintii ocupati si carora le e dificil sa traverseze orasul pentru a veni la workshopurile realizate de Centrul Educational sau pur si simplu locuiesc in alt oras, s-au conceput seminarii online ce au loc in fiecare marti de la ora 19.00. Vreme de 1h30 min se vor dezbate diverse teme pe care le veti gasi aici sau puteti chiar voi, parintii, sa le propuneti. Segmentul de varsta este de 3-12 ani. Dupa 3 ani copilul incepe sa dea tot mai multa bataie de cap parintelui, se contureaza personalitatea iar copilul "isi intra in drepturi".

Despre ce veti invata?
Veti invata cum sa asculti copilul fara a-i stirbi din stima de sine. Acum nu-i nevoie sa va mai deplasati! Simplu si usor, direct din fotoliu de acasa, aflati tehnici pentru imbunatatirea vietii dvs de familie si in relatie cu copilul. In functie de varsta copilului il puteti implica si pe el in procesul de invatare, asistand langa dvs la seminar. De asemenea accesul familiei la seminar (bunici, tata) este nelimitat, oricine vi se poate alatura.
Seminariile sunt interactive, puteti pune intrebari la care veti primi pe loc un raspuns. Suportul oferit presupune 40 min "teorie" iar restul de 50 min se va raspunde intrebarilor despre problemele ridicate de parintii participanti la seminar.


Ce trebuie sa faci!
  • In primul rand trebuie sa fii inregistrat pe www.ghidul-parintilor.ro
  • Sa ai datele complete si corecte completate in contul personal
  • Sa te inscrii in concurs
  • Sa raspunzi corect la intrebare

NOTA: Premiile se trimit prin posta de catre sponsorul concursului pe numele si adresa specificate in contul personal.
Nu raspundem de corectitudinea angajatilor postei si nici in cazul pierderii premiului.
Daca un premiu este returnat de catre Posta, datorita faptului ca destinatarul nu a furnizat datele de contact corecte, premiul nu va fi retrimis.
Premiile pentru acest concurs se trag la sorti printr-o procedura automatizata, la ora 1 AM a zilei in care trebuie facuta extragerea, dintre cei inscrisi in lista participantilor la concurs pana in acel moment. Castigatorii care nu au toate datele complete la momentul extragerii (inclusiv numarul de telefon), sunt automat declarati descalificati si nu isi vor primi premiul.


Numar de premii disponibile: 3 din 3

Numarul de premii pentru fiecare extragere: 3

Participanti inscrisi pana in acest moment in concurs (47):
ktael,  greenkidb,  ella_b_t,  flowertots,  rodica13,  anuta,  lapticosu,  meda,  amelindacamy,  fightgirl,  b_mihaela,  alirin99,  Simona1711,  adivera,  andreea_elena1984,  lupuci,  denysa81,  angyciobanu,  daniela83,  buciuta,  happytimmy,  annamary_21k,  nadia_bg,  apuscasro,  devadria,  blonda170,  alinabulina1969,  xena25best,  roxana_eze,  baciuanca,  alionel,  ccrisan2004,  stratmar78,  Kent,  iepurash27,  ciovlica,  tetisheri,  ancatirim,  ilies8520,  mihaella_24ro,  munteanumariana_1,  eusitata,  diutza_alynutza,  tugulea,  Doldoran,  cristinailioiu,  reka

Castigatori la acest concurs sunt:

Castigatorii editiei din data de 2011-03-14 sunt:
miruna_21_2000 ,  anduta_79 ,  myabell ,  catrinutza(Date personale incomplete)

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro