Cont personal

Castiga un abonament redus 50% la patinaj sau hochei pe gheata!Doua dintre cele mai in voga sporturi in anotimpul rece sunt patinajul si hocheiul pe gheata. Dragi parinti, iata ca aveti acum ocazia sa va duceti copilul la unul dintre aceste sporturi. Ghidul-parintilor.ro impreuna cu Clubul Sportiv Magic Skate Patinoarul "Mihai Flamaropol" va ofera 5 abonamente reduse cu 50% la unul dintre aceste sporturi (pretul unui abonament pe o luna redus devenind 125 ron). Asa ca, daca doresti ca micutul/micuta ta sa isi consume energia pozitiv in aceasta iarna, si daca vrei sa ramana gratios/a tot timpul anului, te invitam la concurs. Ce trebuie sa faci? Fa-ti cont pe site, raspunde corect la intrebarea din concurs si castiga unul dintre cele 5 abonamente. 

ATENTIE! Premiile pot fi consumate doar in Bucuresti. Nu uita sa ai toate datele complete in contul personal, in momentul extragerii.

Durata concurs: 3- 22 octombrie 2011
Data extragerii: 22 octombrie 2011, 1AM

Pont: Raspunsul la intrebare se afla pe site-ul www.ghidul-parintilor.ro


Descriere premiu: 5 abonamente reduse cu 50%, pe o luna, la patinaj sau hochei modern oferite de Clubul Sportiv Magic Skate Patinoarul "Mihai Flamaropol"

Jocul de hochei modern este in permanenta schimbare si necesita tehnici moderne si creative pentru dezvoltarea abilitatilor de patinaj, a mentalitatii jucatorilor, antrenorilor si oficialilor, precum si a atitudini fata de jocul de hochei in sine.
Prin indemnul Sport pentru Progres dorim sa asiguram educarea tinerilor patinatori intr-un climat optim practicarii acestor sporturi in tara noastra.
Serviciile noastre se adreseaza copiilor energici, care de la o varsta frageda doresc sa se initieze si sa performeze intr-un sport pe gheata. Acest tip de activitate reprezinta de asemenea si o oportunitate de dezvoltare continua a personalitatii.
Echipa mea de antrenori si eu dorim sa ne educam jucatorii pornind de la trei criterii esentiale: INCREDERE, RESPECT si FAMILIE. Incredere in antrenori, incredere in jucatori, increderea in colegul de echipa. Respectul pentru partenerul de joc, pentru o regula stabilita, pentru autoritate, pentru oameni si, nu in ultimul rand, respectul pentru familie.  Provocarea noastra este aceea de a crea o relatie stransa intre sport si educatie. Staff-ul nostru va elabora cele mai bune programe de educare, instruire si pregatire pentru copii, juniori, antrenori si oficiali.


Ce trebuie sa faci!
  • In primul rand trebuie sa fii inregistrat pe www.ghidul-parintilor.ro
  • Sa ai datele complete si corecte completate in contul personal
  • Sa te inscrii in concurs
  • Sa raspunzi corect la intrebare

NOTA: Premiile se vor ridica direct de la sponsorul concursului pe numele si adresa specificate in contul personal.
Premiile pentru acest concurs se trag la sorti printr-o procedura automatizata, la ora 1 AM a zilei in care trebuie facuta extragerea, dintre cei inscrisi in lista participantilor la concurs pana in acel moment. Castigatorii care nu au toate datele complete la momentul extragerii (inclusiv numarul de telefon), sunt automat declarati descalificati si nu isi vor primi premiul.


Numar de premii disponibile: 5 din 5

Numarul de premii pentru fiecare extragere: 5

Participanti inscrisi pana in acest moment in concurs (1):
admina

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro