Cont personal

Castiga doua astrograme: pentru tine si copilul tau! Ghidul-parintilor.ro si CerulInstelat.ro te invita la concurs! Raspunde corect la intrebarea noastra si vei intra automat in tragerea la sorti de pe 15 februarie. Poti fi unul dintre cei 3 castigatori ai astrogramelor oferite de astrologul Monica Lazar - o astrograma pentru tine si una pentru copilul tau. Nu uita ca, pentru a castiga, trebuie sa ai toate datele corecte si complete in contul personal. De asemenea, pentru a intra in posesia premiului, trebuie sa stii urmatoarele informatii: ziua, luna, anul, locul, ora si minutul nasterii al tau si al copilului caruia doresti sa i se faca astrograma. Daca aceste informatii nu sunt complete, astrologul nostru nu iti poate oferi premiul castigat!

Durata concurs: 6 - 15 februarie 2012 
Tragere la sorti: 15 februarie 2012, 1 AM

Pont: Raspunsul la intrebare se afla in Comunitatea-nn.roDescrierea premiilor

3 astrograme pentru copii si 3 astrograme pentru mamicile copiilor
Previziunea anuala personalizata este diferit de cel citit de obicei in ziare deoarece acesta reprezinta analiza previzionala a hartii natale si nu o analiza generala a fiecarei zodii in care de cele mai multe ori nu va regasiti.

Persoanele castigatoare vor primi o previziune anuala. Ea cuprinde descrierea oportunitatilor de dezvoltare in maxim patru domenii de interes personal.

Aveti posibilitatea de a alege cel mult patru domenii de interes in momentul inscrierii. Este nevoie de urmatoarele date 9ale mamei si ale copilului) pentru a face analiza:

  • Nume si prenume
  • Data nasterii: ziua, luna si anul
  • Ora si minutul nasterii
  • Locul naterii
  • Adresa de email

Domenii de interes: alegeti cel mult 4 domenii din cele de mai jos: dragoste, prieteni, cariera, munca, sanatate, studii, familie, parintii, casatorie, copii, calatorii, dezvoltare spirituala.Ce trebuie sa faci:
  • In primul rand trebuie sa fii inregistrat in comunitatea NN
  • Sa ai adresa si numarul de telefon completate corect si valabile in contul personal
  • Sa te inscrii in concurs
  • Sa raspunzi corect la intrebare

NOTA: Premiul se trimite pe mail (la adresa de la care s-au trimis datele castigatorilor) in maxim 25 de zile de la primirea datelor necesare pentru realizarea astrogramei (ziua, luna, anul, locul, ora si minutul nasterii copilului). Daca ora de nastere nu se cunoaste intr-o marja de +/- 30 de minute nu se va realiza analiza astrologica deoarece rectificarea unui ascendent ia mult timp si este nevoie de date suplimentare. Premiile pentru acest concurs se trag la sorti printr-o procedura automatizata, la ora 1 AM a zilei in care trebuie facuta extragerea, dintre cei inscrisi in lista participantilor la concurs pana in acel moment. Castigatorii care nu au toate datele complete la momentul extragerii, sunt automat declarati descalificati si nu isi vor primi premiul.Numar de premii disponibile: 3 din 3

Numarul de premii pentru fiecare extragere: 3

Participanti inscrisi pana in acest moment in concurs (60):
kuschi,  prundea,  ioanam,  arsenegrig,  fightgirl,  maddeea,  Diana Diana,  anduta_79,  iepurash27,  magdalena1985,  georgescu_elenasorin,  greenkidb,  SEEliza,  anetta,  iuliaiulia,  simona9714,  anirc,  alexandra1,  hlroxana,  alyce25,  pea11,  dracdifata,  gepe,  anka_88,  dananavolan,  daniela_smb,  hades2010,  stefaniaa,  misha_18_2006,  simonagab,  nadia_bg,  olivia12mihu,  adiina,  inatas,  d.fedeles,  didisor25,  alesica,  miha_viz,  allexia55,  roxette25,  dop_oana,  simonamaria_pop,  SMARANDAD,  elena_ely,  ina2006r,  mihaelabmn,  Matica,  adivera,  DANAEV,  ktael,  lylota,  delia_maia90,  tavec,  lyana,  thorpion2001,  Tdana,  anuta,  mihaelaochiana,  tyyanna,  anidam

Castigatori la acest concurs sunt:

Castigatorii editiei din data de 2012-02-15 sunt:
ananaghi ,  andreea dolofan ,  savuflori13

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro