Cont personal

Unde gasim cele mai fine dantele

autor: Magazinul Picasso

 
Similare
Dantela reprezinta din vechime si pana in ziua de astazi un accesoriu de mare pret pentru...
 
Anul 2014 este fascinant in privinta rochiilor de mireasa. Targurile de profil au prezentat...
 
Taguri: dantele  perdele  mercerie  picasso 
Dantela reprezinta din vechime si pana in ziua de astazi un accesoriu de mare pret pentru vestimentatia eleganta, definitoriu pentru finete, pentru decorul lenjeriilor sau al perdelelor de calitate. Dantela reprezinta o impletitura fina, in modele variate, realizata manual sau automatizat, din fibre subtiri din matase sau din fibre sintetice. Cele mai fine dantelarii se gasesc in merceriile mari, de calitate, alaturi de materiale textile, de accesorii specifice atelierelor de croitorie si nu numai.
De ce dantele?
O dantela fina, de calitate, are rolul de a oferi viata, eleganta, dar si mister unei vestimentatii sau diferitelor accesorii dintr-o locuinta. Regasite in diferite forme si modele, dantelele au nuante variate, astfel incat sa poata fi accesorizate foarte usor, pe orice tip de material. Folosita de marii creatori de moda si regasita in aproape orice casa, dantela reprezinta o tesatura nelipsita din garderoba, si chiar din viata, unei femei. Si pentru ca este o tesatura sinonima cu bunul-gust si calitatea, atunci cand trebuie sa alegi o dantela, trebuie sa ai mare grija de unde o achizitionezi. Desi poti gasi multe modele de dantele la numeroase buticuri cu materiale textile si accesorii pentru croitorie, o dantela de calitate (precum dantela plina de Calais, dantela Chantily sau dantela transparenta Devonshire - folosite in creatiile marilor case de moda din Paris) poti achizitiona doar dintr-o mercerie renumita, dintr-o mercerie unde calitatea primeaza.
Merceriile mari, care isi respecta clientii, ofera dantelarii in diverse nuante cromatice, pline si transparente, fine si mai groase, pentru toate gusturile si pentru toate tipurile de utilizare. Achizitionandu-le dintr-un astfel de magazin, nu risti ca materialul sa se deterioreze dupa mai multe spalari, in timp.

La ce sunt folosite cel mai des dantelele?
Dantelele sunt folosite, in egala masura, atat la obiecte vestimentare cat si la cele de decoratiuni interioare sau alte tesaturi. In cazul obiectelor vestimentare, dantela este folosita pentru a oferi eleganta, pentru a scoate din anonimat un obiect cu un design banal, clasic. Folosite atat pentru vestimentatia adultilor cat si pentru cea a copiilor, dantelariile au rolul de a decora cu succes orice gen de tinuta. In cazul perdelelor, al draperiilor, al lenjeriilor etc., dantela reuseste sa ofere rafinament, unicitate si calitate. Nu oricine se poate bucura de o perdea realizata integral din dantela impletita fin, din matase naturala!

Unde gasim dantele de calitate?
Si daca doresti sa mergi si pe calitate, nu doar pe aspectul de impact oferit de acest tip de tesatura, te sfatuim sa-ti achizitionezi dantela de la o mercerie de renume. Poti sa cauti merceria potrivita pe internet. Majoritatea magazinelor serioase de acest gen au site-uri unde isi prezinta marfa, preturile, avantajele, contactul. Studiaza oferta de dantele, afla de unde provin si unde sunt comercializate acestea, cauta modelul potrivit, nuanta dorita si mergi la shopping!
PRINT

Ultimele postari

Intra in lacafenea.ro